Claudia Pauws Fotografie » zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, babyfotografie

Geboortekaartjes

GEFELICITEERD MET DE KOMST VAN JE KLEINTJE! NA DE GEBOORTE WIL JE DE HELE WERELD (OF IN IEDER GEVAL VRIENDEN EN FAMILIE) LATEN WETEN DAT JE BABY GEARRIVEERD IS. MISSCHIEN MET EEN GEBOORTEKAARTJE, MAAR NIET ZO’N SUF EN SAAI KAARTJE. BESTEL HIER EEN UNIEK, SPEELS, PERSOONLIJK EN ALTERNATIEF GEBOORTEKAARTJE VOOR JE BABY!

hippe geboortekaartjes jongen

HOE BESTEL IK DE GEBOORTEKAARTJES?

Heel simpel! Bestel hieronder je geboortekaartjes en geef aan hoeveel kaarten je wilt versturen. Je ontvangt hierop een bevestiging van de bestelling met meer informatie evenals een voorbeeldkaartje via de post naar je huisadres. Zodra je mij hebt laten weten dat je baby is geboren, stuur ik je zo snel mogelijk een web formulier toe waar je alle details kunt invullen die op het geboortekaartje moeten komen te staan. Bijvoorbeeld: de naam van je baby, kleine schattige details over je baby, bezoekinformatie, etc. In dit web formulier zullen ook enkele voorbeelden staan, zodat je bij twijfel gewoon één van mijn suggesties kunt gebruiken!

Om het ontwerp krachtig te houden, zullen we aangeven welke informatie ‘elementen’ er precies zijn en hoeveel informatie daar maximaal in kan komen te staan. Dit om te voorkomen dat het ontwerp te vol of te leeg wordt. Wil je heel graag een aanvullend element in het ontwerp: dan kun je dat uiteraard aangeven in het web formulier.

Arrow

CONTROLE EN AFLEVERING

Zodra we alle benodigde gegevens binnen hebben, zullen we een digitaal voorbeeld sturen binnen 2 werkdagen. Hierna kun je eventuele aanpassingen doorgeven. De verwerking van aanpassingen duurt 1 werkdag waarna we het ontwerp direct laten afdrukken.

Hierna worden de geboortekaartjes binnen maximaal 2 werkdagen rechtstreeks bij je thuis afgeleverd.

Arrow

FOTO’S OP HET GEBOORTEKAARTJE

Op het geboortekaartje komen twee foto’s te staan van je baby. Eén op de voorkant en één op de achterkant. Deze twee foto’s kun je via het web formulier uploaden. Maar wil je het ontwerp echt goed tot zijn recht laten komen; reserveer dan een newborn shoot. Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk dan mijn portfolio!

Wil je wel mooie professionele foto’s voor het geboortekaartje, maar geen uitgebreide fotoshoot? Informeer dan naar de mogelijkheid voor een kortere fotoshoot voor enkel de foto’s op het geboortekaartje.

Arrow

PRIJZEN

prijslijst geboortekaartjes

bestelknop geboortekaartjes

Arrow

geboortekaartje meisje op maat vintage schattig grappig alternatief

geboortekaartje jongen op maat vintage schattig grappig alternatief

Arrow

M o r e   i n f o