Claudia Pauws Fotografie » zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, babyfotografie

Ongedwongen Newborn Fotoshoot | Den Bosch

newborn lifestyle fotshoot

Dit lieve kleine meisje en haar familie heb ik een tijdje geleden ontmoet en gefotografeerd in Den Bosch. Haar moeder wilde graag een spontane en ongedwongen newbornfotoshoot. Met een zogenaamde lifestyle newbornshoot krijg je hele mooie unieke foto’s van je gezinnetje met alle liefde en energie die tijdens de shoot aanwezig is :) Linne was net als haar zus erg licht van gewicht en moest dus nog goed groeien. Inmiddels is ze alweer een heel stuk langer en zwaarder. Zo mooi! En wat heeft ze een lieve, grote zus. Ze kreeg ontzettend veel kusjes van haar.

ongedwongen newbornfotoshootlifestyle newbornfotografie den boschlifestyle newbornfotoshoot den boschlifestyle newbornfotografie den boschlifestyle newbornshootlifestyle newbornfotoshootongedwongen-lifestyle-newbornshoot-denbosch-09ongedwongen-lifestyle-newbornshoot-denbosch-08ongedwongen lifestyle newbornfotoshootongedwongen-lifestyle-newbornshoot-denbosch-10lifestyle newbornfotografie den boschlifestyle newbornfotografie den boschongedwongen newbornfotoshootlifestyle newbornfotoshootongedwongen lifestyle newbornfotoshoot den boschongedwongen-lifestyle-newbornshoot-denbosch-16lifestyle familiefotoshoot

Zoek je ook een spontane en ongedwongen newbornfotoshoot voor je pasgeboren baby? Neem dan hier contact met voor je newbornshoot aan huis. Ik kijk ernaar uit om jullie wondertje te fotograferen!

Gerelateerde Blogberichten over Lifestyle Newborn Fotoshoots

Send us a message Share onFacebook tweet totwitter Pin toPinterest EmailSubscribe

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*

M o r e   i n f o